Abun Sui Anyit bersama masyarakat Ulu Bakun

Abun Sui Anyit bersama masyarakat Ulu Bakun
Bukti Resolusi yang telah dihantar secara serahan tangan kepada Penguasa Jabatan Tanah dan Servei Kapit.

MENCARI PENYELESAIAN MASALAH TANAH NCR BAGI PENDUDUK LEBU KULIT

MENCARI PENYELESAIAN MASALAH TANAH NCR BAGI PENDUDUK LEBU KULIT
SELEPAS DIALOG BERSAMA JABATAN HUTAN SARAWAK

Tuesday, July 20, 2010

PELANCARAN TABUNG PAKATAN RAKYAT PADA 7-8-2010

Pakatan Rakyat yang terdiri daripada Parti Keadilan Rakyat (KeADILan), PAS dan DAP (termasuk SNAP di Sarawak) akan melancarkan Tabung Pilihanraya ke - 13 dengan mensasarkan sebanyak Ringgit Malaysia 20 Juta.

Sempena pelancaran ini, saya ingin membawa dan mengajak ahli dan pendokong mana-mana parti dalam Pakatan Rakyat di Belaga untuk turut serta dalam menyumbang bagi menjayakan Tabung ini. Seterusnya akan menyumbang ke arah mencapai sasaran 20 Juta tersebut yang dikenali sebagai Tabung Impian Rakyat (TIRAM).

Kalau saudara ingin turut menyumbang, bolehlah hubungi kami pada nombor HP tertera dalam blog ini.

Setiap derma ikhlas wang ringgit yang anda sumbang akan digunakan dengan sebaik mungkin demi membawa perubahan ke arah menumbangkan kerajaan BN yang korupsi dan tidak mungkin dapat dibaiki lagi. Berapa pun jumlah yang saudara sumbang dalam tabung ini, kami sangat menghargainya.

Sama-samalah kita bersatu dalam perjuangan ini iaitu menumbangkan Kerajaan BN, dengan menghulur sedikit wang riggit dari hasil titik peluh saudara, selain sumbangan sedia ada dari segi tenaga, masa dan idea anda.

Saya mengajak agar kita sama-sama menghayati dan laksanakan motto ini :"SAYA BOLEH MENJADI AGEN PERUBAHAN" demi menumbangkan dan menyingkirkan pemimpin kerajaan BN yang korupsi.

Undi saudara dan ringgit saudara boleh mencipta Sejarah membawa PERUBAHAN bagi Negeri Sarawak yang kita sayangi.

No comments:

Post a Comment